nieuws

Ventilator en licht gecombineerd

bouwbreed

Beveja Ventilatie heeft een laagspaningsventilator op de markt gebracht die in het centrum is voorzien van een halogeenlamp. Het gecombineerde apparaat werkt op 12 Volt. Daardoor is hij geschikt voor toepassing in douches en badkamers. Er zijn diverse uitvoeringen van.

De Lumin-air L is zodanig uitgevoerd, dat met een lichtknopschakelaar gelijktijdig de ventilator en het licht worden ingeschakeld en uitgedaan. De Lumin-air T heeft een tijdschakelaar, die is in te stellen van 1 minuut tot en met 25 minuten. Tenslotte heeft Beveja Ventilatie v.o.f. te Waalwijk de Lumin-air H, de combinatie van ventilator en lamp die bovendien is voorzien van instelbare hygrostaat.

Lumin-air-combinatie veilig te gebruiken in douche- en badkamer door 12 Volts uitvoering.

Reageer op dit artikel