nieuws

Congres ‘Vrouwen in de bouw’ in Zoetermeer

bouwbreed

Op 16 juni houden de stichting Bouwvrouw uit Amsterdam en de stichting Voorvrouw uit Utrecht het congres ‘Vrouwen in de bouw, naar een succesvolle aanpak’. Doel van het congres is om de ervaringen en de expertise die de stichtingen inmiddels hebben opgebouwd op het gebied van werving, scholing en plaatsing van vrouwen op de bouw-arbeidsmarkt over te dragen aan de reguliere organisaties in de bouw.

Op het programma staan enkele lezingen van prominenten in de bouwwereld, zoals NVOB-directeur mevr. Dekker en bondsbestuurder R. Dalhuizen van de bouwbond FNV. Daarna zal er onder leiding van Hanneke Groenteman een discussie worden gevoerd met vrouwen die in de bouw werken en mensen zich die, via de bedrijfstak of via arbeidsvoorziening bezighouden met de instroom van vrouwen.

Het congres vindt plaats op het hoofdkantoor van de Stichting Vakopleiding Bouwbedrijf in Zoetermeer.

Reageer op dit artikel