nieuws

Vloeren flexibel afgedicht met nieuwe voegprofielen

bouwbreed

Schrumpf Bouwstoffen BV te Raamsdonksveer heeft haar programma uitgebreid met twee profielen voor het flexibel afdichten van voegen in betonvloeren. Het eerste profiel is het type GLW-5000/35/50, bestemd voor betonnen vloeren voor zwaar en intensief verkeer.

De waterdichtheid is te danken aan een strip van EPDM, flexibel genoeg om een flinke voegbreedte te overbruggen. De hoogte van dit profiel is minimaal 35 mm. Het tweede profiel is de 515/AL. Dit profiel is eveneens geschikt voor zwaar en intensief gebruik. Onder een aluminium of roestvast stalen strip bevindt zich een afdichting van pvc, geschikt voor een voegbreedte tussen 10 en 30 mm.

De voeg is beperkt waterdicht. De 515/AL wordt met verzinkt stalen profielen aan de werkvloer verankerd en is verkrijgbaar in elke gewenste hoogte, met een minimum van 40 mm.

Het Schrumpf 515/AL profiel voor het afsluiten van voegen in betonvloeren.

Reageer op dit artikel