artikel

Snoerloeze vrijheid

bouwbreed 151

Zeer weinig trillingen voor werken zonder vermoeidheidsverschijnselen, dat is volgens Bosch Professional een van de eigenschappen van de nieuwe accu reciprozaag. de GSA 18V-32.

Snoerloeze vrijheid

De zaag van Bosch Professional beschikt over een EC-motor. ‘In combinatie met een 18 V accu met Bosch LithiumIon-Technologie levert de motor kabelgebonden vermogen met snoerloze vrijheid’, aldus Bosch. De zaag heeft een ergonomische greepvorm en een extra lange schakelaar. Handig voor wie af en toe bovenhands moet werken of moet zagen op krappe plekken. Het apparaat heeft een verstelbare pendelbeweging en een variabele toerentalregeling. Deze toerentalregeling kan worden afgesteld op elk materiaal. Dankzij de zogenaamde SDS-gereedschapopname kun je snel van zaagblad wisselen, zelfs met handschoenen aan. Een bewegende voetplaat maakt gecontroleerd zagen bij schommelend zagen mogelijk. Inclusief ophanghaak, voor flexibel werken op bijvoorbeeld steigers of ladders.

 

 

Reageer op dit artikel