artikel

Cobouw50 nr.15: Van Gelder Groep

bouwbreed 623

Cobouw50 nr.15: Van Gelder Groep

Hoofdkantoor: Elburg
Omzet: 328 miljoen
Aantal medewerkers: 783
Activiteiten: grond-, weg-, en waterbouw, kabel, leidingen en montagewerken, telecom, rail en verkeerstechniek
Algemeen directeur: Evert van de Poll

De busjes van Van Gelder zie je door het hele land. Er zijn maar weinig infraklussen waar niet ook een paar medewerkers van het Veluwse infrabedrijf aan meewerken. Van Gelder is dan ook al jaren kampioen in het aannemen van betrekkelijk kleine klussen. Daarmee timmeren ze ook al jaren flink aan de weg. In 2016 werkten ze echter maar weinig voor een grote opdrachtgever als Rijkswaterstaat en daalde de omzet van de telecom-tak fors. Dat laatste was reden om Van Gelder Telecom in 2016 van de hand te doen. Ondanks die verkoop steeg de omzet toch weer tot een nieuw record. Medewerkers van Van Gelder waarderen hun werkgever. Het bedrijf uit Elburg eindigt de laatste jaren steevast net in of vlak achter de top-10 van Beste Werkgevers in de bouw.

Bekijk hier de volledige ranglijst van de Cobouw50.

Reageer op dit artikel