Mascus is snel gegroeid in afgelopen 15 jaar

Mascus is snel gegroeid in afgelopen 15 jaar

Mascus is momenteel actief in Europa, Azië, Afrika en Noord-Amerika, daarbij inspelend op de materieelbehoeften in sectoren zoals de bouw, transport, landbouw, overslag, bosbouw en terreinbeheer. Mascus exploiteert een dynamische online marktplaats voor materieel, met meer dan 360.000 items in de verkoop en 3,2 miljoen maandelijkse websitebezoeken uit 58 landen en in 42 talen. Het

Mascus is momenteel actief in Europa, Azië, Afrika en Noord-Amerika, daarbij inspelend op de materieelbehoeften in sectoren zoals de bouw, transport, landbouw, overslag, bosbouw en terreinbeheer. Mascus exploiteert een dynamische online marktplaats voor materieel, met meer dan 360.000 items in de verkoop en 3,2 miljoen maandelijkse websitebezoeken uit 58 landen en in 42 talen. Het bedrijf voorziet materieelverkopers van een kant-en-klaar pakket met bedrijfshulpmiddelen en softwareoplossingen. Mascus' klanten zullen kunnen profiteren van de uitgebreide ervaring van Ritchie Bros. met betrekking tot materieel en een omvangrijk, wereldwijd koperspubliek; het door Mascus aangeboden materieel zal door nog meer mensen bekeken worden, aldus de beide bedrijven.

Over Mascus

Mascus werd opgericht in 2001 en is een wereldwijde, toonaangevende online marktplaats voor landbouw- en bosbouwmachines, materieel voor goederenbehandeling, terreinbeheer en de bouw, transportvoertuigen en ander zwaar materieel. Mascus maakt de aan- en verkoop van gebruikte machines en materieel sneller en efficiënter door de informatie over vraag en aanbod op één plek te verzamelen. Alle dealers, fabrikanten en eindgebruikers kunnen hun gebruikte materieel en vrachtwagens te koop aanbieden via Mascus' online marktplaats. Mascus is actief in 58 landen en heeft 36 lokale kantoren over de hele wereld.

Meer info: www.mascus.nl.

Over Ritchie Bros.

Ritchie Bros. werd opgericht in 1958 (NYSE en TSX: RBA) en is ‘s werelds grootste verkoper van gebruikt materieel voor de bouw, transport, landbouw, overslag, energie, mijnbouw, bosbouw, marine en andere industrieën. Ritchie Bros.' oplossingen maken het eenvoudiger voor ‘de bouwers’ van de wereld hun materieel op vertrouwelijke wijze te kopen en te verkopen via de live openbare veilingen zonder vastgestelde prijzen, zowel ter plekke als via het online platform (rbauction.com) en de EquipmentOne veilige online martkplaats (EquipmentOne.com).  Ritchie Bros. biedt een professioneel managementprogramma voor de verkrijging van bedrijfsmaterieel en een scala aan aanvullende diensten waaronder materieelfinanciering voor klanten via Ritchie Bros. Financial Services (rbauctionfinance.com).

Ritchie Bros. heeft vestigingen in meer dan 19 landen waaronder 44 veilingsites wereldwijd.

Meer info: www.rbauction.com/visit-moerdijk-auction.