18 april 2023Fort de Batterijen

Diversity Summit 2023

Van praten naar doen! Cobouw brengt de bouw in beweging naar een duurzame toekomst. Vanuit die missie wil Cobouw de bouw ook bewegen naar een sector die diversiteit en inclusie omarmt.
Cobouw organiseert daarom voor het tweede jaar op rij de Cobouw Diversity Summit. Dé ontmoetingsplek om met elkaar te bepalen wat de volgende stappen zijn voor de noodzakelijke versnelling richting een diverse en inclusieve bouwsector.
Een programma met inspirerende voorbeelden uit de praktijk, gesprekken met elkaar en een uniek moment om met elkaar de maatschappelijke uitdaging aan te pakken.
Voor de tweede editie betrekken we de deelnemers actief bij het programma. We zenden niet vanaf een podium, maar gaan actief met elkaar in gesprek. Met als doel: het ontrafelen van de uitdaging waar de bouwsector voor staat als het gaat om diversiteit en inclusie. Met als missie: van praten naar doen!
Esther Mollema
Esther MollemaKeynote
Eric Verweij
Eric VerweijModerator panelgesprek
Ocke Molenaar
Ocke MolenaarKeynote
Joost Merema
Joost MeremaModerator panelgesprek
Heb jij interesse in het bijwonen van de Cobouw Diversity Summit op dinsdag 20 juni in Nieuwegein en heb je geen uitnodiging gekregen? Bijwonen kan uitsluitend op uitnodiging. Wil je in aanmerking komen voor een uitnodiging, vraag dit dan bij ons aan. Wij nemen contact met je op.

Heb je vragen over het evenement?
Neem contact op met
Ageeth Luisman
events@vmnmedia.nl | Tel: 06 53 72 33 19
Vakmedianet. Auteursrecht voorbehouden.
Op gebruik van deze site zijn de volgende voorwaarden van toepassing: Gebruiksvoorwaarden, en Disclaimer | Privacy statement