Michael Theuns
Michael Theuns Gedeputeerde Provincie Limburg
Sinds 2018 politiek actief binnen het CDA als gemeenteraadslid van de gemeente Beek, waar hij zowel in 2018 alsook in 2022 met voorkeursstemmen werd verkozen. Van 2019 tot 2022 vervulde hij daarbij de rol van fractievoorzitter namens de Beekse CDA-fractie. Die rol legde hij neer na de aanvaarding van het lijsttrekkerschap van het CDA Limburg in de zomer van 2022. In maart 2023 nam hij afscheid van de Beekse gemeenteraad en werd hij gekozen als Statenlid voor het CDA Limburg, waarbij hij de rol van fractievoorzitter in de Staten vervulde. Michael is woonachtig in het Zuid-Limburgse Beek, waar hij sinds 2018 samenwoont met zijn vriendin. Naast werk en politiek is hij daar actief bij de lokale voetbalvereniging VV Caesar.
Rik Thijs
Rik Thijs Wethouder gemeente Eindhoven
Sinds 2019 wethouder bij gemeente Eindhoven met nu de portefeuille klimaat, energie, grond en vergroening. Daarvoor was hij er raadslid en fractievoorzitter van Groen Links. Vóór zijn wethouderschap was Rik o.a. werkzaam als projectmedewerker Duurzame Ontwikkeling op de Avans Hogeschool en strategisch adviseur bij de gemeente Valkenswaard. Riks aandacht gaat met name uit naar het vergroenen van de stad, klimaatadaptatie en zorgen dat iedereen in Eindhoven kan meedoen met de energietransitie, ook mensen met een smalle beurs. Verder mag Eindhoven van hem voorop lopen in de energietransitie, door samen met bewoners, woningcorporaties en mensen slimme ideeën te bedenken hoe we dit innovatief kunnen aanpakken.
Jos Goijaerts
Jos GoijaertsDirecteur bestuurder Trudo
Jos Goijaerts (1961) werkt vanaf 1985 in de gebieds- en projectontwikkeling vanuit zeer verschillende rollen. Vanaf 2004 doet hij dat bij Trudo en sinds 2018 als Bestuurder bij Trudo met als actuele portefeuille onder andere gebieds- en projectontwikkeling, onderhoud en verduurzaming en wonen. Doel is steeds om maatschappelijk relevante ontwikkelingen van de grond te krijgen.
Remco Boer
Remco BoerDirecteur Rabo SmartBuilds
Na diverse management en directiefuncties lokaal, centraal en internationaal bij Rabobank stapte Remco Boer 2 jaar geleden in bij Rabo SmartBuilds. Deze bourgondische Brabander houdt ervan om het net even anders te doen dan de gevestigde orde en wil met Rabo SmartBuilds een bijdrage leveren aan het landelijke woningtekort door modulaire verplaatsbare woningen te realiseren op tijdelijke locaties in het middenhuursegment.