Voor elk project een vraag­gestuurd Renson ventilatiesysteem

Voor elk project een vraag­gestuurd Renson ventilatiesysteem

Mensen brengen gemiddeld 90% van hun tijd binnenshuis door en tegelijk worden onze gebouwen steeds beter geïsoleerd. Het is dan ook meer dan ooit relevant om stil te staan bij een gezonde binnenluchtkwaliteit. Dat wil je combineren met energiezuinigheid en ontzorging voor je klant én installatiegemak voor jou als installateur. Bij Renson ben je daarvoor aan het juiste adres.

OxyGreen Light: de standaard in vraaggestuurd ventileren

De Renson ‘OxyGreen Light’ is hét centraal VST3 ventilatiesysteem in combinatie met luchttoevoer via raamventilatieroosters, standaard uitgerust met een ingebouwde vochtsensor. De snelle en gemakkelijke montage van dit robuuste ventilatiesysteem en de eenvoudige koppeling van extra sensoren staan garant voor een vlotte en correcte installatie.

OxyGreen Collectief: vraag gestuurd ventileren in stapelbouw

‘OxyGreen Collectief’ van Renson is een intuïtief systeem om tijdens renovatie van een appartementsgebouw winst te boeken qua energielabel. Bestaande luchtkanalen kunnen uitgerust worden met een regelklep (weggewerkt in een ‘opticase’). Een draadloze CO2-sensor stuurt de klep aan en zorgt zo voor ventilatie op maat van elke individuele woning: automatisch en energiezuinig.

Waves: automatisch de beste binnenluchtkwaliteit na renovatie

‘Waves’ biedt dé oplossing voor verbouwingen waar het niet mogelijk is om een centraal ventilatiesysteem te installeren of als
vervangingstoestel van bestaande badkamer- of toilet-ventilators. Hij stemt zijn ventilatieniveau volautomatisch af op het vochtgehalte en de geur. Ook verkrijgbaar met extra ingebouwde CO2-sensor.

Healthbox 3.0: slimme nieuwbouwventilatie met focus op installatiegemak

Via ingebouwde sensoren monitort de Healthbox 3.0 de binnenluchtkwaliteit op vocht, CO2 en/of VOC’s (geur). De unit past het ventilatieniveau daar automatisch per ruimte op aan. De speciaal ontwikkelde installateurs-app gidst je door het hele installatieproces. Daarnaast heb je als installateur ook toegang tot de ‘My Lio’-webportal waarin je al je installaties kunt beheren.

Endura Delta: vraaggestuurde WTW-ventilatie

De Endura Delta WTW-unit stemt zijn ventilatieniveau af op de metingen van zijn vocht-, CO2- en VOC-sensoren. Die vraagsturing zorgt voor laag verbruik in combinatie met een hoog
rendement van de warmtewisselaar. Via een app kan je handig en snel inregelen, debieten loggen en instellingen per installatie bijhouden.

De gebruiker kan via een user-app het ventilatieniveau programmeren en de binnenluchtkwaliteit monitoren. Die app meldt wanneer filters aan controle, reiniging of vervanging toe zijn.

Renson: alles voor energiezuinig en efficiënt vraaggestuurd ventileren onder één dak

Meer nog dan aanbieder van natuurlijke en mechanische vraaggestuurde ventilatiesystemen, bundelt Renson alle kwalitatieve onderdelen voor een correct werkend ventilatiesysteem. Want enkel een correcte installatie leidt tot de best mogelijke totaalinstallatie én een gezond en comfortabel binnenklimaat voor je klant. Voor wie kiest voor natuurlijke ventilatie, heeft Renson (Invisivent) raamventilatieroosters. Daarnaast zijn ook extractieroosters, een flexibel dubbelwandig luchtkanalensysteem (Easyflex), een design dakdoorvoer en zelfs een luchtkwaliteitmonitor onder dezelfde merknaam verkrijgbaar.

Dit artikel is gesponsord door Renson.

Over de Cobouw50

Elk jaar publiceert Cobouw de ranglijst met vijftig grootste bouwbedrijven van Nederland. Welke bouwers staan erin en hoe doen zij het ten opzichte van elkaar? Alle ranglijsten, bedrijfsprofielen, interviews en analyses zijn nu gebundeld: