nieuws

Meerbouw en Huurman doen reparatieonderhoud voor woningcorporatie Vidomes

woningbouw Premium 433

Meerbouw en Huurman doen reparatieonderhoud voor woningcorporatie Vidomes

Woningcorporatie Vidomes gaat met twee aannemers in zee voor het reparatieonderhoud van haar 18.000 woningen. Aannemers Huurman uit Leiden en Meerbouw uit Rotterdam worden de vaste reparateurs.

De bouwers, die duizenden reparaties per jaar zullen afhandelen, kwamen uit de bus na een selectieproces. Huurman werkt al enkele jaren voor Vidomes. Voor Meerbouw gaat de samenwerking in op 1 april. Vidomes heeft woningen in Zoetermeer, Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en de Haagse wijk Leidschenveen.

Daphne Braal, bestuurder van Vidomes, verwacht dat de dienstverlening aan de huurders wordt verbeterd. Op termijn kunnen reparatieverzoeken digitaal worden aangemeld en kan de huurder de status van zijn reparatieverzoek volgen.

Bedrijfskleding

De medewerkers van Huurman en Meerbouw zullen herkenbaar zijn gekleed in bedrijfskleding. Huurman werkt per 1 april voor Vidomes in Leidschendam-Voorburg, Rijswijk en Delft. En Meerbouw werkt in Zoetermeer en de Haagse wijk Leidschenveen.

Reageer op dit artikel