nieuws

Heijmans bouwt 377 woningen voor Vesteda

woningbouw Premium 1380

Heijmans bouwt 377 woningen voor Vesteda

Heijmans gaat voor Vesteda 377 huurwoningen ontwikkelen en realiseren. De woningen komen te staan in Berkel-Enschot, Culemborg, Gorinchem, Pijnacker, Voorhout en Zutphen.

Het betreft een mix van 258 grondgebonden eengezinswoningen en 119 appartementen. Circa negentig procent is bestemd voor de vrije sectorhuur, de overige tien procent is bedoeld voor sociale huur. De woningen worden grotendeels op eigen grondposities van Heijmans ontwikkeld en gebouwd.

Gebouwd volgens Heijmans Huismerk

De grondgebonden woningen worden volgens het eigen woonconcept van Heijmans ontwikkeld, genaamd Heijmans Huismerk. Dit is een concept voor de huursector, waarmee volgens de bouwer een waardevaste toevoeging wordt geboden aan de woningportefeuille van corporaties en vastgoedbeleggers.

Appartementen in Zutphen voldoen straks aan BENG

Verder worden alle woningen gerealiseerd met een A+++ energielabel en voorzien van zonnepanelen. De appartementen in Zutphen (Noorderhaven) zullen daarnaast ook voldoen aan de BENG (Bijna Energie Neutraal Gebouw) normen, laat Heijmans weten.

Reageer op dit artikel