nieuws

Honigfabriek Koog aan de Zaan wordt wooncomplex

woningbouw Premium 2411

Honigfabriek Koog aan de Zaan wordt wooncomplex
Honigfabriek

Ten Brinke Vastgoedontwikkeling gaat de voormalige Honigfabriek van Dr. Oetker in Koog aan de Zaan herontwikkelen tot appartementencomplex. Daartoe heeft het bedrijf een overeenkomst geteken met Riverside Lofts, de eigenaar van het karakteristieke fabrieksgebouw.

Het pand aan de Zaan zal worden gesloopt. Op dezelfde locatie worden vervolgens zo’n honderd appartementen opgetrokken. Deze krijgen uitzicht over het water.

Momenteel doet het gebouw dienst als creatieve broedplaats. De ruimtes in het pand zijn verhuurd aan kunstenaars en creatieve ondernemers. Op het pand is reeds een woonbestemming van kracht, hetgeen de herontwikkeling mogelijk maakt.

Reageer op dit artikel