nieuws

Sylva Bouw uit Enschede delft alsnog het onderspit

woningbouw 3438

Sylva Bouw uit Enschede delft alsnog het onderspit

Sylva Bouw uit Enschede is door de Almelose rechtbank failliet verklaard. Dat meldt dagblad Tubantia.

Door het faillissement verdwijnen 25 arbeidsplaatsen, aldus Tubantia. In hoeverre er een kans is dat de mkb-bouwer nog doorstart, is nog niet bekend. Sylva Bouw ging ten onder als gevolg van de crisis. Dat de bouwsector inmiddels weer is opgeleefd, maakt het faillissement extra zuur voor het in 1933 opgerichte bedrijf.

Sylva Bouw richtte zich op nieuwbouw, renovatie en onderhoud van woningen, kantoren, scholen en andere gebouwen. Enkele jaren geleden nam de onderneming Boudrie Aannemers over. Dat bouwbedrijf was ook in zwaar weer beland door de langdurige bouwcrisis.

Reageer op dit artikel