nieuws

825 woningen in nieuwbouwwijk Vlijmen

woningbouw 23

825 woningen in nieuwbouwwijk Vlijmen

De komende jaren worden er circa 825 woningen gebouwd in nieuwbouwwijk De Grassen in Vlijmen. Van Wanrooij Bouw & Ontwikkeling uit Geffen realiseert 450 woningen. De bouwer heeft onlangs een koopovereenkomst voor de realisatie van de eerste 94 woningen getekend.

Het betreft 53 koopwoningen en 41 huurwoningen. De bouw van deze woningen start medio 2017, volgens een lean-planningssystematiek. Hierdoor kunnen de eerste woningen binnen zes maanden worden opgeleverd. Naar verwachting vindt de oplevering eind volgend jaar plaats.

Architectenbureaus Visser en Bouwman uit ‘s-Hertogenbosch en LSWA uit Oirschot maakten het ontwerp voor de nieuwbouwwijk. Voor de bouw van de circa 375 resterende woningen vindt nog een aanbestedingsronde plaats. Het is nog onduidelijk wanneer deze plaatsvindt.

Reageer op dit artikel