nieuws

Elf inzenders prijsvraag duurzame renovatie

woningbouw Premium

Elf inzenders prijsvraag duurzame renovatie

Renovaties naar nul-op-de-meterwoningen vinden vooral plaats in eengezinswoningen. Voor gestapelde bouw is het aantal voorbeelden nog op één hand te tellen. Voor de Duurzaam Bouwen Awards is daarom een aparte categorie ingesteld: een nom-aanpak spe­ciaal voor de gestapelde bouw.

Die categorie wordt ondersteund door het Europese NeZer-project (Near Zero Energy Renovation). Inmiddels hebben elf bedrijven zich voor die categorie ingeschreven. In de tweede week van februari zullen de elf bouwers hun concepten presenteren aan de NeZeR-stuurgroep en een publiek met potentiële opdrachtgevers. De NeZeR-stuurgroep nomineert drie bedrijven voor de Duurzaam Bouwen Awards. De winnaar wordt 22 maart bekendgemaakt tijdens Building Holland.

Reageer op dit artikel