nieuws

ERA Contour start bouw dertig Beterbasishuizen

woningbouw Premium

ERA Contour start bouw dertig Beterbasishuizen

ERA Contour is gestart met de bouw van het nieuwbouwproject Lieverley in Den Haag-Zuidwest.

De TBI-onderneming bouwt in de wijk Morgenstond-West dertig zogenoemde Beterbasishuizen. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

Het Beterbasishuis is één van de concepten van het TBI Woonlab, waarbinnen ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep samenwerken. De woningen in Den Haag hebben een woonoppervlak van 123 vierkante meter en minimaal drie slaapkamers. Ze worden verkocht vanaf 232.500 euro. De woning is uit te breiden tot maximaal zes slaapkamers. Lieverley is het sluitstuk van de vernieuwingen in de wijk Morgenstond-West. Waarschijnlijk worden de woningen nog voor de kerst opgeleverd.

Reageer op dit artikel