nieuws

Bouwend Nederland eens met brief aan SER

woningbouw

Bouwend Nederland eens met brief aan SER

Bouwend Nederland staat achter de brief die de Groene Zaak mede namens grote bouwers stuurde aan de Sociaal-Economische Raad. “Wij zitten volledig op één lijn”, zegt Maxime Verhagen in reactie op een artikel in Cobouw van gisteren.

Prikkels voor woningeigenaren om te investeren in energiebesparing, het verduurzamen van corporatiewoningen en het creëren van investeringsruimte voor vastgoedeigenaren, waarvoor de Groene Zaak pleit, zijn onderdeel van de voorstellen die Verhagen heeft ingebracht bij de SER, benadrukt de voorzitter van Bouwend Nederland. “Het lijkt erop dat de bouwbedrijven die zich kritisch hebben geuit in Cobouw onvoldoende op de hoogte zijn van wat ik mede namens hen heb ingebracht. Dat betekent dat we meer moeten communiceren binnen Bouwend Nederland. Maar dat had ik al geconstateerd.”

Lees de brief die de Groene Zaak namens grote bouwers stuurde aan de Sociaal-Economische Raad

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels