nieuws

Zorgwoning van FSC-sloophout voor in je achtertuin

woningbouw Premium

Zorgwoning van FSC-sloophout voor in je achtertuin

Een huisje in de achtertuin voor een hulpbehoevend familielid. De Care Cabin is een volledig ingerichte woning van 5 bij 7 meter, waarvan het exterieur helemaal is gemaakt van gerecycled en FSC-gecertificeerd sloophout.

Het nieuwe concept voor een compacte en duurzame mantelzorgwoning is een initiatief van drie ondernemers: bouwkundige Hans Stofberg (Hans Stofberg Integralist), architect Louis Banning (inTex architecten) en Arie van Liempd, directeur van 2Life-Art. Dit bedrijf is gelieerd aan het sloopbedrijf van Van Liempd en brengt producten op de markt die vervaardigd zijn van hout uit sloopprojecten.

Lees mogen in Dagblad Cobouw meer over de Care Cabin

Reageer op dit artikel