nieuws

Silicaatverven geven eigentijds hof mediterrane uitstraling

woningbouw Premium

Silicaatverven geven eigentijds hof mediterrane uitstraling

Een autovrij hof met woningen en bedrijfsruimtes in allerlei soorten en maten en een mediterrane sfeer: dat wordt de Eindhovense stadsvernieuwingswijk VoltaGalvani. Hoewel de lay-outs en de toegepaste materialen eenvoudig zijn, is de wijk een lust voor het oog. Dit is mede te danken aan de beroemde silicaatverven van Keim.

De silicaatverven zijn gebaseerd op kieselsol, vloeibaar kalisilicaat en anorganische kleurpigmenten. Het bijzondere is dat de verf ‘verkiezelt’ met minerale ondergronden.
De minerale vulstoffen en anorganische pigmenten verlenen de verven een kalkachtig uiterlijk en een bijzonder kleurenpalet. Deze ‘aardse’ Keim-kleuren dragen in belangrijke mate bij aan het mediterrane gevoel van VoltaGalvani.

Reageer op dit artikel