nieuws

Claim aannemer meerwerk in woning burgemeester terecht

woningbouw Premium

Claim aannemer meerwerk in woning burgemeester terecht

De Schiedamse aannemer V. d. Tempel mag 275.000 euro vorderen van oud-burgemeester Wilma Verver-Aartsen. De Rotterdamse rechtbank heeft bepaald dat V.d. Tempels claim voor meerwerk en extra sloopkosten bij de verbouwing van Ververs woning in 2007 en 2008 grotendeels terecht is.

De rechtbank hecht geen waarde aan Ververs verweer dat de aannemer haar tijdens de verbouwing onvoldoende informeerde over extra kosten. Een aantal aanvullende klussen ter waarde van 22.000 euro uitgezonderd, werden alle afspraken schriftelijk vastgelegd. Dat de aannemer de verslagen naar verkeerde emailadressen zou hebben gestuurd, zoals Verver beweert, acht de rechtbank niet aannemelijk.

Reageer op dit artikel