nieuws

Blok gaat door met expertteams kantoortransformatie

woningbouw

Blok gaat door met expertteams kantoortransformatie

De inzet van de expertteams Eigenbouw en Kantoortransformatie heeft aantoonbaar resultaat. Dat schrijft minister Blok (wonen) in een brief aan de Tweede Kamer.

“Het team Eigenbouw is sinds haar oprichting werkzaam (geweest) in ongeveer 70 gemeenten en heeft bijgedragen aan het op de markt brengen van ongeveer 6.000 kavels voor eigenbouw. Het team voor de Kantoortransformatie heeft bij 40 projecten een adviserende rol vervuld en er kunnen steeds meer goede voorbeelden gemeld worden op de goede-voorbeelden-databank kantoortransformatie.” Gezien ‘de positieve ervaringen’ wil Blok beide Expertteams tot 2017 voortzetten.

Bekijk de Rapportage van het eerste jaar Expertteam Kantoortransformatie

Bekijk het Jaarverslag Expertteam eigenbouw 2012

Reageer op dit artikel