nieuws

Vandaag bij Cobouw: bijlage Duurzaamheid & Energie

woningbouw

Vandaag bij Cobouw: bijlage Duurzaamheid & Energie

Corio legt de lat hoog als het gaat om de verduurzaming van zijn winkelcentra. Om eruit te halen wat erin zit, is het hierbij cruciaal de huurders mee te krijgen.

“Een uitdaging”, vindt Lara Muller, hoofd corporate social responsibility, in de bijlage Duurzaamheid & Energie die vandaag bij Cobouw verschijnt. Jan Fokkema haalt in de bijlage uit naar de Tweede Kamer, die er maar niet in slaagt een energielabel in te voeren. “Een beschamende opstelling”, aldus de directeur van de Neprom.

Verder onder andere aandacht voor certificeringsmethodieken, concepten voor verduurzaming van woningen, de problematiek rond de opslag van warmte en koude in de bodem, duurzaam inkopen in de gww en de toekomst van zonnestroom. Ook is het programma van het kennisevenement Ecobouw opgenomen.

Klik hier om de bijlage Duurzaamheid & Energie te lezen!

Reageer op dit artikel