nieuws

Corporaties tijdig geïnformeerd over investeringsruimte

woningbouw

Corporaties tijdig geïnformeerd over investeringsruimte

Corporaties krijgen tijdig te horen van het Waarborgfonds Sociale Woningbouw (WSW) wat hun investeringsruimte is.

Dat schrijft minister Blok in antwoord op Kamervragen van SP’er Paulus Jansen. Corporaties met investeringsplannen voor 2014 zullen nog in de eerste helft van dit jaar te horen krijgen wat hun borgingsruimte is en daarmee de investeringen die zij via het WSW willen borgen. Andere corporaties krijgen hun ruimte pas in de tweede helft van het jaar te horen. Mochten er dan corporaties zijn die toch nog willen investeren, dan zullen hun cijfers versneld worden beoordeeld door het WSW, laat Blok weten.

Lees morgen meer in Dagblad Cobouw

Reageer op dit artikel