nieuws

Collectieve verwarmingsketels vervangen door combiketels

woningbouw

Collectieve verwarmingsketels vervangen door combiketels

De huurders van de ‘Prinsessenflats’ in Gouda besparen straks vijf tot tien procent op hun gasrekening.

Corporatie Mozaïek Wonen vervangt de huidige collectieve verwarmingsketels en individuele keukengeisers door een HR combiketel; de HRE 24/18 van Intergas die met alle toebehoren in een keukenkast naast het aanrecht wordt gemonteerd. Mozaïek doet dat in 276 woningen die verdeeld zijn over vijf blokken.

De collectieve ketels zijn afgeschreven en de leidingen ervan beginnen te lekken. Door het toepassen van individuele cv ketels gaat het gemiddelde energielabel van C naar B. Eind volgend jaar hoopt de verhuurder het werk klaar te hebben.

Lees morgen het hele artikel in Dagblad Cobouw

Reageer op dit artikel