nieuws

Woningproject in Leende wint VKG-prijs

woningbouw Premium

Het project Freesialaan in Leende heeft de renovatieprijs gewonnen van de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG). Corporatie woCom uit Someren liet in Leende zes doorzonwoningen uit de jaren zeventig renoveren. Driessens uit Panheel deed dat volgens een plan van De Loods architecten en adviseurs uit Aarle Rixtel. Kunststof kozijnen helpen het energielabel te verlagen van F […]

Het project Freesialaan in Leende heeft de renovatieprijs gewonnen van de Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie (VKG). Corporatie woCom uit Someren liet in Leende zes doorzonwoningen uit de jaren zeventig renoveren. Driessens uit Panheel deed dat volgens een plan van De Loods architecten en adviseurs uit Aarle Rixtel. Kunststof kozijnen helpen het energielabel te verlagen van F naar B. De oorspronkelijke vormgeving van de grote puien is teruggekeerd in kunststof. Tussen beide kozijnen is een hpl-plaat aangebracht met een houtlook. De vensterbanken en de dagstukken zijn gehandhaafd.

Reageer op dit artikel