nieuws

Architectensessie tijdens Internationale Bouwbeurs

woningbouw

Architectensessie tijdens Internationale Bouwbeurs

Op maandagmiddag 4 februari vindt er een speciale architectensessie plaats tijdens de Internationale Bouwbeurs in Utrecht.

De Architect nodigt je van harte uit deze sessie bij te wonen. Het programma heeft als thema ‘Flexibel comfort’.

Hoe kunnen wij een gebouw zo flexibel en comfortabel ontwerpen dat het langdurig toegevoegde waarde biedt voor de eindgebruiker? Huisvesting van blijvende waarde is huisvesting die flexibel is aan te passen aan de wensen van de eindgebruiker, maar daarnaast ook maximaal comfort biedt.

Naast een bijdrage van Martin Koppenhol van VBI over flexibel comfort, vindt er een live debat plaats met onder andere Rudy Uytenhaak en professor Hennes de Ridder over dit thema. Het programma start om 13.00 uur en duurt tot 14.30 uur.

Bekijk het volledige programma

Gratis toegang tot de Bouwbeurs regel je hier

Reageer op dit artikel