nieuws

‘Het is een supermooie business’

woningbouw

‘Het is een supermooie business’

Bouwbedrijf Sprangers behoort in de Cobouw 50 tot de top vijf van best presterende bouwbedrijven. Directeur Kees Franse is niet verbaasd.

“Ik ben ervan overtuigd dat wij hier de potentiële directeuren van nieuwe bedrijven in de bouw hebben werken.” Sprangers doet werk in de woningbouw, gezondheidszorg, scholen, logistieke gebouwen tot aan zware industrie. “Als je er breed inzit, word je niet afhankelijk van een bepaald segment.”

“We leren overal. Plat gezegd: we jatten overal een beetje knowhow. In de zware industrie leren we bijvoorbeeld hoe goed doordachte beveiligingsprocessen in elkaar zitten. En de kennis over een supervlakke vloer bij logistieke gebouwen komt ook elders goed van pas.” Franse veert op van enthousiasme: “Het is een supermooie business, ook in deze tijd.”

Reageer op dit artikel