nieuws

ENDIS gekozen als beste renoveerder

woningbouw Premium

Portaal heeft de prijs gewonnen voor de meest vernieuwende opdrachtgever. De prijs wordt jaarlijks gegeven in het kader van het landelijke project Energiesprong van de SEV. Wonion en Woonwaard eindigden op de tweede en derde plaats.

Volker Wessels won de prijs voor het beste nieuwbouwwoningconcept. Hun product PlusWonen won de meeste punten van de jury en het publiek. Dura Vermeer (PCS Bron van energie) en Plegt-Vos (HuisvanU) eindigde op de tweede en derde plaats.

ENDIS won met overmacht de prijs voor het beste renovatieconcept voor portiekwoningen. BAM (W&R) en Heijmans (Zero Ready) werden twee en drie.

ENDIS staat voor ENergieneutraal en Duurzaam In Staal en is een samenwerkingsverband bestaande uit onder meer Heerkens van Bavel Bouw en Deltastaal. Het netwerkbedrijf houdt zich onder meer bezig met het renoveren van naoorlogse middelhoogbouw.

Reageer op dit artikel