nieuws

Ontslagen bij bouwer Hegeman

woningbouw Premium

Ontslagen bij bouwer Hegeman

Aannemingsmaatschappij Hegeman uit Nijverdal gaat reorganiseren. Volgens RTV Oost gaat het om zeker 40 van de 230 banen. Het bedrijf zou te weinig werk hebben om al het personeel aan het werk te houden.

Directeur Frank Hegeman wijst op de website van de lokale omroep met een beschuldigende vinger naar het UWV. De directie van de Nijverdalse aannemer vroeg in mei ontslag aan voor 15 medewerkers, maar dat is door het UWV afgewezen.

Volgens directeur Hegeman heeft het aanblijven van deze mederwerkers de afgelopen maanden zoveel aan salaris gekost, dat hij nu meer mensen moet ontslaan. Hegeman is actief in de woning- en utiliteitsbouw en onder meer betrokken bij de nieuwbouw van het Gelders Archief in Arnhem.

Reageer op dit artikel