nieuws

Van der Berg Groep aan de slag in Irak

woningbouw

Van der Berg Groep aan de slag in Irak

De Van den Berg Groep uit Kampen ontwerpt en realiseert een groot project in Irak. Een met 450 appartementen, commerciële ruimten en een parkeergarage: vijf woontorens met op de begane grond de commerciële ruimten.

Daaronder komt een aantal parkeerlagen. In totaal 170.000 vierkante meter. Nederland zit in een dip, het buitenland lonkt, blijkt het motto. In Irak zou de komende tien jaar behoefte zijn aan circa 4 miljoen nieuwe woningen. De Van der Berg Groep ontwikkelde eerder een kliniek in Koerdisch Irak, in de stad Erbil, waar ook het nieuwe project is gesitueerd. Oud-vluchtelingen die een tijd in Nederland hebben gewoond, vormen volgens het bedrijf de schakel tussen beide landen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels