nieuws

Samenwerking Syntrus en Den Haag

woningbouw

Syntrus Achmea Real Estate en Finance en de gemeente Den Haag werken samen bij de bouw van 1250 huurwoningen in de vrije sector. De komende vijf jaar verrijzen jaarlijks 250 huizen. De bouw is gericht op lagere middeninkomens. Door de stagnerende kopersmarkt en de inkomenstoets bij sociale huurwoningen is het voor deze groep erg moeilijk […]

Syntrus Achmea Real Estate en Finance en de gemeente Den Haag werken samen bij de bouw van 1250 huurwoningen in de vrije sector. De komende vijf jaar verrijzen jaarlijks 250 huizen. De bouw is gericht op lagere middeninkomens. Door de stagnerende kopersmarkt en de inkomenstoets bij sociale huurwoningen is het voor deze groep erg moeilijk een geschikte woning te vinden.

De gemeente biedt Syntrus Achmea jaarlijks meerdere kansrijke ontwikkellocaties aan. Ook treedt de gemeente op als intermediair tussen Syntrus Achmea en particuliere eigenaren, corporaties of ontwikkelaars van stagnerende bouwlocaties.

Reageer op dit artikel