nieuws

Fotorealistisch door nieuwe woning

woningbouw

Fotorealistisch door nieuwe woning

Nog voordat de bouw begint door je nieuwe huis lopen en lichtinval en schaduwwerking ervaren, is mogelijk met de 3D walkthrough app die EPSDSGN ontwikkelde voor Van Wijnen Projectontwikkeling.

Het fotorealistisch effect is afgekeken van de nieuwste generatie videospellen. Het maakt, volgens Adrian Voogd van EPSDSGN, dat de applicatie voor tablets en smartphones een stap verder gaat dan vergelijkbare Apps. Marketingafdelingen van projectontwikkelaars kunnen de app benutten door te kijken wie op de opties van de nieuwbouwplannen drukken. Zo kunnen ze hun plan beter afstemmen op klantwensen.

Naarmate meer bedrijven bouwen met BIM wordt het vullen van de App eenvoudiger. Het 3D-model kan rechtstreeks vanuit het BIM worden ingelezen. De app is ontwikkeld met Van Wijnen dat het Rotterdamse project Loofrijk ermee aan de man brengt. Door met de vingers over het scherm te vegen kan door huizen, straten en pleinen worden genavigeerd.

Bekijk screenshots van de 3D walkthrough app of download de app

Reageer op dit artikel