nieuws

‘Het is geen EHBO-doos met noodverbanden’

woningbouw Premium

‘Het is geen EHBO-doos met noodverbanden’

Minister Spies (wonen) waarschuwde bij de presentatie van de toekomstagenda van het Bouwteam meteen voor te hooggespannen verwachtingen over het rapport.

“Het is geen EHBO-doos met noodverbanden. Het bevat wel een aantal waardevolle aanbevelingen waarmee we aan de slag moeten.” Spies verwacht dat het Bouwteam snel een definitieve agenda opstelt met namen van instanties en personen die de acties gaan trekken. “We hebben namen en rugnummers nodig. Daarmee kunnen we verder.” Spies gaat zich op haar beurt hard maken voor verduurzaming van de woningvoorraad en de andere adviezen van het Bouwteam.

Lees ook het interview met Joop van Oosten, voorzitter van het Bouwteam

Bekijk de agenda van het Bouwteam

Reageer op dit artikel