nieuws

Woningbouw in de steigers

woningbouw

In Den Bosch werkt Heijmans Woningbouw aan het nieuwe woongebouw Flat 4. In opdracht van woningcorporatie BrabantWonen ontwierp architectenbureau DAT uit Tilburg een tienlaags gebouw dat ruimte gaat bieden aan zeventig sociale woningen. Het nieuwe woongebouw is één van de vijf flats die momenteel worden vernieuwd worden of nieuw gebouwd gaan worden (flat 5). De […]

In Den Bosch werkt Heijmans Woningbouw aan het nieuwe woongebouw Flat 4. In opdracht van woningcorporatie BrabantWonen ontwierp architectenbureau DAT uit Tilburg een tienlaags gebouw dat ruimte gaat bieden aan zeventig sociale woningen. Het nieuwe woongebouw is één van de vijf flats die momenteel worden vernieuwd worden of nieuw gebouwd gaan worden (flat 5). De twee nieuwbouwprojecten vervangen twee gesloopte woongebouwen die te verouderd waren om op te knappen.Foto: Ton Borsboom

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels