nieuws

Bureau Botersloot wint ideeënprijsvraag

woningbouw

Bureau Botersloot wint ideeënprijsvraag

Ontwerpbureau Botersloot uit Rotterdam heeft de ideeënwedstrijd Casa Nova gewonnen met een ontwerp voor woningbouw in Schipluiden.

Dat heeft Stadsgewest Haaglanden, de organisator van de wedstrijd, bekendgemaakt. De prijs bestaat uit 6000 euro.

‘Bouwen in een dorp: wonen om te leven’, was het thema van de wedstrijd. Volgens de organisatie gaat bij stedenbouw en architectuur de aandacht vooral uit naar bouwen in de stad. Zo dreigen dorpen het kind van de rekening te worden. Daarom kregen de wedstrijddeelnemers de opdracht een ontwerp te maken voor de locatie van het huidige gemeentehuis van de gemeente Midden-Delfland in Schipluiden, dat plaatsmaakt voor woningbouw.

Lees meer over de ideeënwedstrijd Casa Nova

Reageer op dit artikel