nieuws

Heijmans haalt nieuwe opdrachten binnen

woningbouw Premium

Heijmans haalt nieuwe opdrachten binnen

Heijmans heeft voor in totaal 26 miljoen euro aan nieuwe opdrachten verworven. Dat heeft het bouwconcern bekendgemaakt.

Voor Eindhoven Airport gaat Heijmans een nieuwe hotel bouwen. Hiermee is een aanneemsom van negen miljoen euro gemoeid. Bijzonder aan het hotel is dat het gebouw dertien meter boven het maaiveld wordt gerealiseerd. Heijmans zal ook de bestaande terminal op de luchthaven uitbreiden. De opdrachtsom bedraagt drie miljoen.

De Rosmalense bouwer tekende eerder al voor de nieuwbouw van de terminal. Daarnaast neemt Heijmans in Tilburg de nieuwbouw en renovatie van het woonzorgcomplex Jozefzorg/Satijnhof voor zijn rekening. Dit project, met een waarde van veertien miljoen, wordt uitgevoerd in opdracht van TBV Wonen en Stichting de Wever.

Reageer op dit artikel