nieuws

Tweede huis gratis in Ierland

woningbouw

Tweede huis gratis in Ierland

‘Twee voor de prijs van één’ is nu ook doorgedrongen tot de zwaar ingeklapte Ierse woningmarkt. Een makelaar in Donegal biedt bij de aankoop van een huis in een nieuwbouwproject een tweede woning ter waarde van minstens 100.000 euro gratis aan.

 Wie 100.000 euro betaalt voor nummer 28 krijgt nummer 29 er bij. Dat geldt ook voor twee andere naast elkaar gelegen woningen waar een prijskaartje van 120.000 euro aan hangt. Beide woningen komen compleet met keuken, open haard en ingerichte tuin, adverteert de makelaar. Hij onderstreept dat het niet om een leegstaand spookproject gaat, waarvan er inmiddels honderden in Ierland te vinden zijn. ‘‘De meeste andere huizen zijn al bewoond en de ontwikkelaar wil het project nu afronden.’’

Reageer op dit artikel