nieuws

ThyssenKrupp stelt nieuwe huislift voor

woningbouw

ThyssenKrupp Encasa introduceert de huislift HE7. De lift is bedoeld voor wat Walter Boekestein van de leverancier ‘het hogere segment van grotere luxe woningen’ noemt. De HE7 is een conventionele lift die met behulp van een elektromotor, kabels en een contragewicht omhoog en omlaag gaat. De lift is een alternatief voor huisliften met een spindel- […]

ThyssenKrupp Encasa introduceert de huislift HE7. De lift is bedoeld voor wat Walter Boekestein van de leverancier ‘het hogere segment van grotere luxe woningen’ noemt. De HE7 is een conventionele lift die met behulp van een elektromotor, kabels en een contragewicht omhoog en omlaag gaat.

De lift is een alternatief voor huisliften met een spindel- of hydraulische aandrijving. De maximale hoogte bedraagt 18 meter. De installatie vereist in Boekesteins uitleg weinig aanpassingen. De lift vergt een put van 7 centimeter. Voor de aandrijving en de besturing moet aan de bovenkant minimaal 2,50 meter ruimte zijn. De installatie draait op 230 volt netspanning.

Reageer op dit artikel