nieuws

Duurzame kozijnrenovatiemet hoge neut Holonite

woningbouw

Holonite introduceert een onderdorpel met een hoge neut van gegoten composietsteen. Deze oplossing is niet alleen duurzaam, waterdicht en onderhoudsvrij maar oogt tegelijkertijd eigentijds en stijlvol aldus de producent. De hoge neut is maximaal 15 centimeter. Dit is afdoende om al het houtrot uit de kozijnstijl weg te nemen en maakt volledige vervanging van het […]

Holonite introduceert een onderdorpel met een hoge neut van gegoten composietsteen. Deze oplossing is niet alleen duurzaam, waterdicht en onderhoudsvrij maar oogt tegelijkertijd eigentijds en stijlvol aldus de producent. De hoge neut is maximaal 15 centimeter. Dit is afdoende om al het houtrot uit de kozijnstijl weg te nemen en maakt volledige vervanging van het kozijn overbodig. Holonite levert de hoge neut compleet met een renovatiepakket. Dit bestaat onder meer uit een boormal waarmee eenvoudige wijze de positie van de neut ten opzichte van de stijl kan worden bepaald. Een speciale tweecomponentenlijm zorgt voor een snelle montage. Holonite levert de hoge neuten zowel in combinatie met een Premax of standaard onderdorpel als specifiek op maat.

Reageer op dit artikel