nieuws

Leidingen monteren

woningbouw

Leidingen monteren

Gehuld in een regenpak monteert een medewerker van Heijmans Woningbouw Oost de elektraleidingen aan de wapening van de vloer voor appartementencomplex De Waterhof in Nieuwegein.

Zodra ook de loodgieter zijn leidingen heeft aangebracht en de bovenwapening is geplaatst, kan het beton worden gestort voor de druklaag. De toegepaste installaties zijn betrekkelijk standaard. Warmte-koudeopslag of warmteterugwinning wordt niet toegepast.

De Waterhof bestaat uit twee torens met huurwoningen in de vrije sector en één toren van zeven verdiepingen met 21 koopwoningen. Het project vormt het sluitstuk van de wijk Nieuw Vreeswijk in Nieuwegein. De woningen krijgen uitzicht op het Merwedekanaal en de Vaartse Rijn. De auto kan worden geparkeerd onder het complex, de boot in de insteekhaven voor de deur.

Reageer op dit artikel