nieuws

De Meerberg

woningbouw

De Meerberg

Waar eens schrille kinderstemmen de aanwezigheid van een school verrieden, verrijst nu Residentie De Meerberg. Ontwikkeld door Klok Ontwikkeling, getekend door Frits Woudstra Architecten en nu in aanbouw door Klok Bouw.

Als in een koninklijk buiten zullen de aanstaande bewoners zich voelen in het hoofdgebouw met 25 luxe appartementen die voor een gemiddelde prijs van 420.000 euro zijn verkocht. Althans 21 van de 25. Nog vier iets goedkopere appartementen wachten op een eigenaar.

De ontwikkelaar heeft in deze lastige tijden voor de koopmarkt er vrijwel alles aan gedaan om potentiële kopers te plezieren. Waar mogelijk zijn wensen ingewilligd. Dat varieerde van de inbouw van een sauna tot een compleet andere woningindeling. Als koninklijke stallen verrijzen schuin naast de gebouwen nog twee bijgebouwen waarin in totaal dertig huurappartementen komen. Het geheel moet medio 2012 gereed zijn. Vanuit zijn cabine ziet machinist Jeroen het gebouw dagelijks verder groeien.

Reageer op dit artikel