nieuws

Corporatie deelt huizen uit voor halve prijs

woningbouw

Woningcorporatie Dudok houdt morgen in Hilversum een kostbare verloting. Vijftig winnaars krijgen de kans een koopwoning naar keuze uit te zoeken voor de halve prijs.

Dudok past het verschil bij. Vijftig procent is daarbij het maximum. De daadwerkelijke bijdrage is afhankelijk van wat de bewoners zelf gefinancierd kunnen krijgen. Iedereen moet de helft of meer van de prijs zelf kunnen opbrengen. Directeur Leon Bobbe: “Wij houden er rekening mee dat mensen met slaapzakken voor de deur liggen.”

Deelname staat open voor mensen van maximaal 44 jaar en met maximaal een jaarinkomen van 43.000 euro. Als de uitverkorenen hun woning in de toekomst met winst verkopen, moeten ze van de winst het door Dudok bijgepaste bedrag zoveel mogelijk terugbetalen.

Lees hier meer over de door Woningcorporatie Dudok georganiseerde verloting!

Reageer op dit artikel