artikel

Cobouw lezerspanel: Corporaties zijn nodig om de woningbouwproducties op peil te houden.

woningbouw Premium

Cobouw lezerspanel: Corporaties zijn nodig om de woningbouwproducties op peil te houden.

‘Corporaties zijn niet nodig om de woningbouwproductie op peil te houden’. Dat is de stelling die wij ons lezerspanel deze week voorlegden. Deze stelling kon echter slechts bij een minderheid (43%) op bijval rekenen. Daarom luidt de conclusie: corporaties zijn wél nodig.

  

 

En de volgende stelling is…

De nieuwe stelling is inmiddels al weer per email naar het lezerspanel gezonden. Deze luidt: De Omgevingswet is oude wijn in nieuwe zakken. Reageren kan tot en met maandag 23 juni. Deelnemers aan het panel die willen reageren, vragen wij een pasfoto van minimaal 0,5 Mb op te sturen, mochten zij dat nog niet hebben gedaan.

Wilt u ook in het panel? Meld u dan aan op http://bouwpanel.cobouw.nl

Reageer op dit artikel