artikel

Woning indelen met behulp van computergestuurde frees

woningbouw

Woning indelen met behulp van computergestuurde frees

Voor zijn woningbouwproject De Hoofden in de Amsterdamse Houthaven hoopt architect Thijs Asselbergs de computergestuurde frees in te zetten bij de vervaardiging van de interieurs.

Asselbergs wil met zijn bureau ATA op deze manier optimale vrijheid bieden aan de toekomstige bewoners van de lofts in het appartementencomplex. Een deel van dit project, waarvoor eind dit jaar de eerste paal de grond in gaat, wordt door middel van collectief particulier opdrachtgeverschap gerealiseerd. Door de wanden en vloeren in een betonnen casco op de zogeheten CNC-frees te maken, kan hij op relatief goedkope wijze aan de uiteenlopende wensen van de kopers tegemoet komen.

Reageer op dit artikel