nieuws

VolkerWessels vertimmert met Engie luchthaven Rotterdam

utiliteitsbouw Premium 1490

VolkerWessels vertimmert met Engie luchthaven Rotterdam

VolkerWessels gaat aan de slag op Rotterdam The Hague Airport. Het bouwbedrijf tekende een contract voor de uitbreiding van de terminal van de luchthaven. VolkerWessels werkt daar samen met installateur Engie.

De verbouwing moet er onder meer voor zorgen dat drie knelpunten op de luchthaven worden aangepakt. Allereerst wordt de capaciteit van de doorgang van de beveiliging uitgebreid. Verder kan na de verbouwing de uitgaande ruimbagage sneller worden verwerkt. Ook komt er meer ruimte bij de gate achter de veiligheidscontrole.

De verbouwing van de luchthaven zal circa een jaar in beslag nemen. Financiële details over het project zijn niet gemeld.

Impressie van de nieuwe vertrekhal.

Reageer op dit artikel