nieuws

Spie neemt Ad Bouman over

utiliteitsbouw Premium 116

Spie neemt Ad Bouman over

Installatiebedrijf Spie neemt Ad Bouman uit Nieuwkuijk over. De overname is een “strategische zet om een leidende positie te verwerven in de retailmarkt”. Begin december vorig jaar nam Spie al retail-installateur Aaftink Holding over.

Het in 1980 opgerichte Ad Bouman verricht onder meer elektrotechnische werkzaamheden voor non-food winkel inrichtingen, waaronder werkzaamheden op het gebied van w-installaties, droge afbouw, airconditioning, luchtbehandeling en beveiliging. Er werken circa 25 mensen. De jaaromzet van de totaalinstallateur bedraagt ruim 5 miljoen euro.

Lei Ummels, Algemeen Directeur Spie Nederland: “Ad Bouman is, net als Aaftink, een nichespeler met de reputatie van het leveren van kwaliteit binnen strakke tijdsplanningen. Met deze overnames neemt Spie direct een plaats in de top 3 van de retailmarkt in.”

Reageer op dit artikel