nieuws

Heijmans bouwt nieuw onderkomen Pieter Baan Centrum

utiliteitsbouw 36

Heijmans bouwt nieuw onderkomen Pieter Baan Centrum

Heijmans heeft de opdracht ontvangen voor de bouw van het nieuwe onderkomen van het NIFP Pieter Baan Centrum in Almere. De aanneemsom bedraagt bijna 9 miljoen euro. Dat heeft het Rosmalense bouwconcern bekendgemaakt.

Het forensisch psychiatrisch onderzoekscentrum komt op het terrein van de Oostvaarderskliniek. De werkzaamheden starten in januari 2017, de oplevering vindt circa een jaar later plaats.

Heijmans neemt alle bouwkundige en installatietechnische voorzieningen voor zijn rekening. Behalve het nieuwe kantoor zal de bouwer ook de buitenruimte, een portierloge, een toegangsweg en een parkeerterrein realiseren.

Het huidige pand van het Pieter Baan Centrum in Utrecht is gedateerd.

Reageer op dit artikel