nieuws

12Build koopt het pand van Hegeman+

utiliteitsbouw Premium 105

12Build koopt het pand van Hegeman+

12Build is uit zijn jasje gegroeid en verhuist zijn hoofdkantoor naar Nijverdal. 12Build, webportaal voor de bouw, trekt vanaf medio volgend jaar in het huidige hoofdkantoor van Hegeman+.

Met de aankoop van het drielaagse pand is nieuwbouw van de baan. Het huidige hoofdkantoor van Hegeman+ staat op industrieterrein ’t Lochter, nabij de beoogde nieuwbouwlocatie. Afzien van nieuwbouw spaart niet alleen een bestaand gebouw uit, maar ook minimaal 500 uur tijd, heeft 12Build becijferd.

Het bedrijf heeft zijn groei vooral te danken aan zijn SaaS-software. Ruim 58 procent van de Nederlandse bouwomzet wordt via www.12build.com door hoofdaannemers bij bouwspecialisten en leveranciers aangevraagd en uitbesteed.

Het bedrijf gaat de gaat de bovenste etage inrichten als kantoortuin met stilteruimtes. Op de eerste etage komt plaats voor zusterbedrijf Plotgemak.nl en Postergemak.nl. Begane grond en kelder bieden ruimte voor keuken, café en presentatieruimte. Hegeman+ blijft ook in ’t Lochter, maar wordt huurder.

Reageer op dit artikel