nieuws

Ter Steege neemt De Vree en Sliepen over

utiliteitsbouw Premium 297

Ter Steege neemt De Vree en Sliepen over

Ter Steege Bouw Vastgoed uit Rijssen heeft alle aandelen overgenomen van De Vree en Sliepen Bouwgroep uit Tiel. Daarmee treedt laatstgenoemde bouwer toe tot de Ter Steege Groep.

Bij De Vree en Sliepen werken 49 mensen en de omzet schommelde de laatste jaren altijd rond de 20 miljoen euro. De Vree en Sliepen is opgericht in 1889. De aannemer heeft zich gespecialiseerd in nieuwbouw van zowel woningen als utiliteitswerken, restauratie, renovatie en onderhoud. Om te kunnen groeien in de onderdelen projectontwikkeling en vastgoedbeleggingen wil De Vree en Sliepen zich aansluiten bij een grotere onderneming.

Ter Steege Groep is sinds de oprichting als bouwbedrijf in 1911 uitgegroeid tot een groep van zelfstandig opererende bedrijven, onderverdeeld in de divisies: Bouw Vastgoed, Handel (Gamma- en Bouwmaat-vestigingen) en Industrie (onder andere Reginox). Er werken in totaal bijna 600 mensen bij de Ter Steege Groep. Het bedrijf draaide een omzet van ongeveer 125 miljoen euro per jaar.

“Voor Ter Steege betekent deze aansluiting op de bestaande Bouw en Vastgoed-bedrijven in Hardenberg, Rijssen en Apeldoorn een verrijking van de groep. De geografische ligging van De Vree en Sliepen betekent een versterking van het werkgebied van Ter Steege binnen Nederland”, laat algemeen directeur Hans ter Steege weten.

Directeuren Ted van der Netten van Stigt en Peter Dikker van  De Vree en Sliepen blijven in hun huidige rol betrokken bij de onderneming.

Reageer op dit artikel