nieuws

KlokGroep verhuist van Druten naar Nijmegen

utiliteitsbouw

KlokGroep verhuist van Druten naar Nijmegen

KlokGroep verlaat na bijna 95 jaar Druten. De bouwer zal zich tegen het einde van dit jaar in Nijmegen vestigen. Daarvoor wordt nabij stadsbrug De Oversteek een nieuwe gebouw gerealiseerd.

Naast het nieuwe hoofdkantoor komt ook het LIV Inspiratieplein, een showroom van ruim 3000 vierkante meter. waar kopers en huurders wooninspiratie kunnen opdoen en de woningen die KlokGroep ontwikkelt en bouwt, kunnen bekijken. In het pand zullen vier huizen worden gerealiseerd in verschillende stijlen en met diverse typen inrichting.

“Onze werkmaatschappijen uit Nijmegen en Druten komen samen in dit pand, dat qua duurzaamheid een Breeam-excellent certificering krijgt”, aldus KlokGroep, dat vorig jaar met ruim 170 medewerkers een omzet boekte van 140 miljoen euro.

Reageer op dit artikel